Vi ste ovdje:Naslovnica-Prodaja
Prodaja

Prodaja

U našem objektu "PROTETIKA 1" u ulici Ruđera Boškovića smještena je sanitetska kuću u kojoj nudimo sve proizvode za kontrolu zdravlja te širok program medicinske i posebno ortopedske tehnike nahpoznatijih svjetskih proizvođača.

Izdvajamo programe pomagala pri hodu, invalidskih kolica, opreme za kupaonice, mjernih uređaja te potpunog programa za inkontinenciju i dijabetes.

Podkategorije

Invalidska kolica

 

Posebnu pažnju u programu gotovih proizvoda posvetili smo invalidskim kolicima. Uslijed snažnog razvoja tehnike i ergonomije naš izbor modela i proizvođača kolica toliko je opsežan da se i ovaj segment približava potpunoj individualizaciji opskrbe.

Kod niza modela invalidskih kolica standard je izrada po mjeri i želji korisnika pa možemo govoriti i o potpuno individualnoj opskrbi.

Za sve modele kolica osiguran je redovni godišnji servis i popravak u našoj radionici u sklopu poliklinike i sanitetske kuće u objektu "Protetika 1" (Ruđera Boškovića 19).

Vidi sadržaj...

Pomagala pri hodu

U ovom segmentu nudimo sve vrste pomagala pri hodu:

-Potpazušne i podlaktične štake, za odrasle i djecu.

-Štapove, od drvenih klasične izrade pa do podesivih i sklopivih aluminijskih.

-Hodalice standardne i specijalne izrade kao i stajalice

Vidi sadržaj...

Toaletni program

Toaletni program obuhvaća sve tipove pomagala kojima se invalidnim osobama omogućava što lakša upotreba toaleta i kupaonice u svakodnevnom životu.Također obuhvaća i program predviđen za starije osobe kao i privremena postoperativna i posttraumatska stanja.


Benny_daska_za_kadu1Daska za kadu

Univerzalna daska za postavljanje na kadu. Omogućuje jednostavan ulazak u kadu iz invalidskih kolica ili iz stajaćeg položaja bez opasnosti prilikom opkoračivanja ruba. Maksimalna opteretivost 150 kg. Zbog mogućnosti prilagođavanjamože se savršeno uklopiti u kadu. Gumeni čepići omogućavaju zaštitu kade od oštećenja. Jednostavna za Jednostavna za odlaganje i putovanja.

 

 

Delphi_stolac_za_tusiranje

Stolac za tuširanje

Ista namjena kao i za dasku za kadu ali prilagođen za tuš kabinu. Izrađuje se u inačicama sa ili bez naslona, iz vodootpornih materijala. Sigurnost od proklizavanja na mokroj podlozi pružaju vakumski nastavci na nogama stolca. Visina je podesiva zbog individualne prilagodbe korisniku. Otvori na sjednoj površini osiguravaju otjecanje vode.

 

 

 

 

tse toaletno povisenje

Toaletno povišenje

Kod potreba za povišenjem WC školjke zbog lakšeg ustajanja ili čečće za spriječavanje nepovoljnog položaja kuka poslije operativnih zahvata ili ugradnje edoproteze. Izrađuju se u inačicama sa ili bez poklopca te saili bez ručki za oslanjanje. Različitih su visina zavisno o potebama korisnika. Inačica sa ručkama ima i mogućnost podešavanja visine.

 

 

 

tsg toaletni stolacToaletni stolac ("princeza")

Stolac za ugrađenim rukohvatima te toaletnim dodatkom sa posudom. Može se koristiti sa toaletnom posudom te biti smješten uz bolesnički krevet ili drugo prikladno mjesto. Skidanjem posude i podešavanjem visine može se smjestiti nad svaki standardni wc kad predstavlja kvalitetniju zamjenu za wc povišenje sa rukohvatima.

Pomagalo se nalazi na popisu ortopedskih pomagala HZZO

 

 

 

trs toaletna kolicaToaletna kolica sa posudom

Koristi se za iste namjene kao i toaletni stolac. Okretni kotači omogućuju vožnju korisnika po zatvorenim prostorima, a tvrdo tapecirano sjedište duži boravak u kolicima. Mala širina omogućuje prolaz kroz vrata na WC-ima standarde širine.

Pomagalo se nalazi na popisu pomagala HZZO

Vidi sadržaj...
Antidekubitalni program

Antidekubitalni program

Prilikom dugotrajnog sjedenja ili ležanja, pogotovo kod osoba slabije cirkulacije vrlo je vjerovatna pojava dekubitusa na mjestima pojačanih pritisaka. U svrhu prevencije dekubitusa neophodna je primjena ovakvih pomagala, pogotovo kod osoba u kolicima i za ležeće pacijente.

Vidi sadržaj...